Κέικ
Rondo Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Deco (βανίλια) 1.000 gr υλικά cake βανίλια
Αυγά 300 gr υλικά cake βανίλια
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 380 gr υλικά cake βανίλια
Νερό 250 gr υλικά cake βανίλια
Mama's Deco (σοκολάτα) 1.000 gr υλικά cake σοκολάτα
Αυγά 300 gr υλικά cake σοκολάτα
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 380 gr υλικά cake σοκολάτα
Νερό 250 gr υλικά cake σοκολάτα
Fruitful φράουλα ή βατόμουρο extra υλικά
Eldorado extra υλικά

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη (ισχύει και για τις δύο ζύμες ξεχωριστά).

    Σερβίρετε σε φόρμα σιλικόνης Rondo, ίσες ποσότητες σοκολατένιας και λευκής ζύμης, γεμίζοντάς τη μέχρι τα 2/3 του ύψους της.

    Φουρνίστε τα κέικ στους 160 – 170°C (ιδανικά 165°C), για 22 – 25 λεπτά.

    Αφού κρυώσει ξεφορμάρετε αναποδογυρίζοντας τη φόρμα.

    Γεμίστε την επιφάνεια του κέικ με Fruitful της επιλογής σας.

    Γυαλίστε με Eldorado (ζεστό ζελέ).

    Διακοσμήστε με φρέσκα φρούτα ή ξηρούς καρπούς.

Rondo Cake