Κέικ
Soft apples - Μηλοπιτάκια

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mama's Deco 1.200 gr
Βούτυρο 99% 500 gr
Αυγά 500 gr
Αλεύρι μαλακό ζαχ/κής 200 gr
Κανέλα 8-9 gr
Fruitful μήλο 1.200 gr

Εκτέλεση

    Προσθέστε το Mama’s Deco , τα αυγά και το βούτυρο και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 – 1,5 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα, ξεκινώντας αργά.

    Προσθέστε αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε για 1 λεπτό στη μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε Fruitful Μήλο και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά η ζύμη.

    Προσοχή: Αργά χωρίς να λιώσει.

    Κόψτε τη ζύμη ± 60 – 70 gr με σακούλα ζαχαροπλαστικής.

    Φουρνίστε για 10 λεπτά στους 195°C.

    Μετά το ξεφούρνισμα πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη Mont Blanc που δεν υγρασιάζει.