Κέικ
Σουφλέ σοκολάτας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Deco 1.000 gr
Αυγά 300 gr
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 380 gr
Νερό 250 gr
Κουβερτούρα λιωμένη 250 gr extra υλικά
Νερό 250 gr extra υλικά
Βούτυρο 40 gr extra υλικά
Carlex extra υλικά

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Λιώστε την κουβερτούρα με το νερό και το βούτυρο και σχηματίστε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Προσθέστε το στη ζύμη και ανακατέψτε καλά με το χέρι.

    Σερβίρετε τη ζύμη  σε χαμηλά σκεύη της επιλογής σας (ατομικά ή πήλινα) «λαδωμένα» με Carlex (ή βουτυρωμένα), γεμίζοντας τα σχεδόν μέχρι το χείλος (στο 90% του ύψους τους).

    Φουρνίστε στους 180 - 185°C για 14 - 16 λεπτά (τα 100 gr).