Κέικ Κέικ

Cupcakes ολικής με μήλο και κανέλα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama’s Olikis 1.000 g
Νερό 400 g
Ηλιέλαιο 400 g
Αυγά 100 g
Fruitful Apple 300 g
Κανέλα 20 g
Dip White 1.000 g για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα
Μαργαρίνη Princess 500 g για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα
Delicevover Avorio 250 g για την κρέμα βουτύρου για γαρνίρισμα
Digestive Cookies 1.000 g για τα μπισκότα διακόσμησης
Μαργαρίνη Princess 400 g για τα μπισκότα διακόσμησης
Αυγά 50 g για τα μπισκότα διακόσμησης

Εκτέλεση

Εκτέλεση για τα cupcakes

Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από το μήλο στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό. Προσθέστε το μήλο και ομογενοποιήστε ελαφρώς. Σερβίρετε σε φορμάκια και ψήστε στους 170°C για 20-25 λεπτά, ανάλογα τον τύπο του φούρνου.

Εκτέλεση για την κρέμα βουτύρου

Τοποθετήστε τη μαργαρίνη και το Dip White στο μίξερ και χτυπήστε για περίπου 5 λεπτά με το φτερό στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να διογκωθεί το μείγμα. Προσθέστε το Delicecover Avorio και χτυπήστε ελαφρώς μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Εκτέλεση για τα μπισκότα διακόσμησης

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος 2-4 mm αναμεσά σε δυο αντικολλητικές λαδόκολλες με τη βοήθεια ενός πλάστη.

Ψήστε στους 170°C για περίπου 15 λεπτά ανάλογα με τον τύπο του φούρνου.

Μοντάρισμα

Αφού κρυώσουν καλά τα cupcakes γαρνίρετε με το επιθυμητό κορνέ την κρέμα βουτύρου και τοποθετήστε το μπισκότο ντεκόρ.

Cupcakes ολικής με μήλο και κανέλα

Προϊόντα

Mama's Olikis

Μίγμα για κέικ λαδιού με αλεύρι ολικής άλεσης.