
Κέικ φόρμας
Κέικ φόρμας
Κέικ με σπιτική γεύση, με αλεύρι ολικής
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Mama’s Olikis | 2.000 g |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 800 g |
Νερό | 800 g |
Εκτέλεση
Προσθέστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα (μεσαία), μέχρι να σχηματιστεί ρευστή ζύμη, χωρίς σβώλους.
Σερβίρετε τη ρευστή ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντας τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους, αφού προηγουμένως τα έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει ή αφού τα έχετε ψεκάσει με Carlo.
Φουρνίστε στους 180°C για χρόνο ανάλογα με το βάρος τους και με τον τύπο του φούρνου. Ενδεικτικά για 45 – 50 λεπτά για κέικ του μισού κιλού σε φούρνο κλασικού τύπου (ταμπανωτό).
Αφού κρυώσουν τα κέικ, είναι έτοιμα για διακόσμηση και σερβίρισμα.
