Κέικ Κέικ

Μπάρες ολικής με ανανά

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama’s Olikis 1.000 g για τη μπάρα
Βούτυρο 82% 230 g για τη μπάρα
Νερό 110 g για τη μπάρα
Seed mix 100 g για τη μπάρα
Φουντούκια σπασμένα 50 g για τη μπάρα
Κρύο νερό 800 g για την κρέμα
Γάλα μακράς διάρκειας 400 g για την κρέμα
Minuta Ivoire 500 g για την κρέμα
Roma Top 300 g για την κρέμα
Casa Cream 35% 300 g για την κρέμα
Fruitful Pineapple extra υλικά
Bianca GR 100 g για τη μαρέγκα
Ζάχαρη 150 g για τη μαρέγκα
Νερό (70°C) 200 g για τη μαρέγκα
Κόκκινο χρώμα ζαχ/κής κατά βούληση για τη μαρέγκα

Εκτέλεση

Για τη μπάρα

Χτυπήστε τα 3 πρώτα υλικά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 2 λεπτά. Προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ψήστε σε ταψί 30×40 cm στους 195°C για 16 λεπτά ανάλογα τον τύπο του φούρνου.

Για την κρέμα

Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και χτυπήστε με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για τη μαρέγκα

Αναμίξτε όλα τα υλικά για 6-8 λεπτά με σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα.

Μοντάρισμα

Τοποθετήστε στο επιθυμητό τσέρκι τη μπάρα και προσθέστε τον ανανά στο κέντρο.

Με την βοήθεια μιας σακούλας ζαχ/κης γεμίστε με κρέμα και τοποθετείτε στην κατάψυξη.

Αφού παγώσουν ξεφορμάρετε και βουτήξτε στην μαρέγκα. Γαρνίρετε κατά βούληση.

Μπάρες ολικής με ανανά

Προϊόντα

Mama's Olikis

Μίγμα για κέικ λαδιού με αλεύρι ολικής άλεσης.