Κέικ Κέικ

Τάρτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama's Olikis 1000 g για την τάρτα
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής (μαλακό) 1000 g για την τάρτα
Μαργαρίνη Princess 800 g για την τάρτα
Αυγά 200 g για την τάρτα
Νερό 40 g για την τάρτα
Presta Ready μια λεπτή στρώση για τη γέμιση
Fruitful Pineapple κατά βούληση για τη γέμιση
Eldorado 1000 g επικάλυψη
Νερό 350 g επικάλυψη

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με φτερό για 3-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα (εκτός από τα υλικά της γέμισης).
Στρώστε σε ταψάκια 22cm και με ύψος 3cm, 240 g ζύμη τάρτας. Προσθέστε στην τάρτα μια λεπτή στρώση Presta Ready και έπειτα, μια στρώση Fruitful Pineapple.
Φουρνίστε στους 180°C για 30-35 λεπτά.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά της επικάλυψης σε μια κατσαρόλα και θερμάνετε τα υπό συνεχή ανάδευση μέχρι βρασμού, εώς ότου διαλυθεί πλήρως το Eldorado.
Πριν κρυώσει η τάρτα, διακοσμήστε την επιφάνειά της με Eldorado.

Τάρτα