Τάρτα
Τάρτα
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Mama's Olikis | 1000 g | για την τάρτα |
| Αλεύρι ζαχαροπλαστικής (μαλακό) | 1000 g | για την τάρτα |
| Μαργαρίνη Princess | 800 g | για την τάρτα |
| Αυγά | 200 g | για την τάρτα |
| Νερό | 40 g | για την τάρτα |
| Presta Ready | μια λεπτή στρώση | για τη γέμιση |
| Fruitful Pineapple | κατά βούληση | για τη γέμιση |
| Eldorado | 1000 g | επικάλυψη |
| Νερό | 350 g | επικάλυψη |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με φτερό για 3-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα (εκτός από τα υλικά της γέμισης).
Στρώστε σε ταψάκια 22cm και με ύψος 3cm, 240 g ζύμη τάρτας. Προσθέστε στην τάρτα μια λεπτή στρώση Presta Ready και έπειτα, μια στρώση Fruitful Pineapple.
Φουρνίστε στους 180°C για 30-35 λεπτά.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά της επικάλυψης σε μια κατσαρόλα και θερμάνετε τα υπό συνεχή ανάδευση μέχρι βρασμού, εώς ότου διαλυθεί πλήρως το Eldorado.
Πριν κρυώσει η τάρτα, διακοσμήστε την επιφάνειά της με Eldorado.
