Κέικ Κέικ

Mousse Zero

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά!

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama's Zero 1.000 g Fudge
Βούτυρο 300 g
Νερό 80 g
Ηλιέλαιο 80 g
Choco Drops Zero (λιωμένη) 300 g
Choco Drops Zero (στο τέλος) 100 g
Mama's Zero 1.000 g Σαμπλέ
Αυγά 200 g
Βούτυρο 99% 400 g
Αλεύρι μαλακό 400 g
Νερό 80 g
Γάλα 3.5% 250 g Μους
Φύλλο ζελατίνης 1 τμχ
Choco Drops Zero 500 g
Casa Cream 35% 500 g
Casa Cream 35% 1.500 g Γλασάζ
Μαλτιτόλη 210 g
Φύλλα ζελατίνης 6 τμχ
Choco Drops Zero 350 g

Εκτέλεση

Fudge
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ εκτός από τη λιωμένη σοκολάτα. Χτυπήστε για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό. Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα. Τέλος, προσθέστε τα υπόλοιπα 100 g Choco Drops Zero.

Σερβίρετε σε ένα ταψί 30x40 cm και ψήστε στους 170 °C για 21-23 λεπτά.

Σαμπλέ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με το φτερό για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη.

Ανοίξτε τη ζύμη της τάρτας με τη βοήθεια ενός πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε πάχος 0,5 cm και κόψτε ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.
Ψήστε στο μέγεθος της αρεσκείας σας στους 170 °C για 15 λεπτά.

Μους
Βράζετε το γάλα, προσθέτετε τη μαλακωμένη ζελατίνη ομογενοποιείτε με τη σοκολάτα και τέλος αφρατεύετε με τη σαντιγύ.

Γλασάζ
Βράζετε την Casa Cream 35% με τη μαλτιτόλη, κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη ζελατίνη και τέλος τη σοκολάτα και μπιμάρετε για να ομογενοποιηθεί. Γλασάρετε την κατεψυγμένη πάστα στους 28 °C.

Mousse Zero