Κέικ Κέικ

Τάρτα Αμυγδάλου

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά!

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama's Zero 1.000 g Τάρτα
Αυγά 200 g
Βούτυρο 99% 400 g
Αλεύρι μαλακό 400 g
Νερό 80 g
Mama's Zero 500 g Γέμιση
Λάδι 200 g
Νερό 200 g
Pasta Mandorla di Toritto 150 g
Minuta Zero 400 g Κρέμα
Νερό 1000 g
Casa Cream 35% 400 g

Εκτέλεση

Τάρτα
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με το φτερό για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη.

Ανοίξτε τη ζύμη της τάρτας με τη βοήθεια ενός πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε πάχος 0,5 cm και κόψτε ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.

Γέμιση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

Γεμίστε μέχρι τη μέση της φόρμας με τη ζύμη του cake.
Σερβίρετε τη γέμιση μέσα στην τάρτα και ψήστε μαζί στους 170 °C για 15-17 λεπτά.

Κρέμα
Βάλτε το νερό με την Minuta Zero στο μίξερ και χτυπήστε το στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα για 3 λεπτά.
Αφρατέψτε ξεχωριστά την Casa Cream 35%.
Τελος ομογενοποιείτε.

Διακόσμηση
Διακοσμήστε τις τάρτες με ολόκληρα αμύγδαλα.

Τάρτα Αμυγδάλου