Κέικ Κέικ

Τάρτα σοκολάτας Zero

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama's Zero 1.000 g Τάρτα
Αυγά 200 g
Βούτυρο 99% 400 g
Αλεύρι μαλακό 400 g
Νερό 80 g
Pasta Cacao Sugar Free 212 g
Choco Drops Zero 500 g Γκανάζ
Casa Cream 35% 500 g
Αυγό (κρόκος) 100 g
Cranberries extra

Εκτέλεση

Τάρτα
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με το φτερό για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί μια εύπλαστη ζύμη.

Ανοίξτε τη ζύμη της τάρτας με τη βοήθεια ενός πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε πάχος 0,5 cm και κόψτε ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.

Προψήστε την τάρτα στους 170 °C για 13 λεπτά.

Γκανάζ
Ζεσταίνετε την Casa Cream 35% και ομογενοποιείτε με το Choco Drops Zero.
Προσθέστε τον κρόκο του αυγού και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα.

Σερβίρετε το γκανάζ μέσα στην τάρτα και συνεχίζετε το ψήσιμο στους 120 °C για 12 λεπτά.

Τάρτα σοκολάτας Zero