Κέικ
Βασιλόπιτα panettone

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Panettone Cake 1.000 g
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 250 g
Αυγά 250 g
Νερό 250 g
Casa Cream 35% 70 g
Κροκάν Αμύγδαλο 100 g
Σταφίδες 100 g
Chocolatier Avorio Cream extra υλικά
Κύβοι πορτοκάλι extra υλικά

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.

Φουρνίστε στους 170°C, για 47–50 λεπτά.

Αφού κρυώσει κρυώσει επικαλύψτε με Chocolatier Avorio Cream και κύβους πορτοκάλι.

Βασιλόπιτα panettone