Βασιλόπιτα panettone
Βασιλόπιτα panettone
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Panettone Cake | 1.000 g | |
| Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 250 g | |
| Αυγά | 250 g | |
| Νερό | 250 g | |
| Casa Cream 35% | 70 g | |
| Κροκάν Αμύγδαλο | 100 g | |
| Σταφίδες | 100 g | |
| Chocolatier Avorio Cream | extra υλικά | |
| Κύβοι πορτοκάλι | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.
Φουρνίστε στους 170°C, για 47–50 λεπτά.
Αφού κρυώσει κρυώσει επικαλύψτε με Chocolatier Avorio Cream και κύβους πορτοκάλι.
