Κέικ Κέικ

Panettone au rum

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Panettone Cake 1.000 g Για το κέικ
Ηλιέλαιο 250 g Για το κέικ
Αυγά 250 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 250 g Για την κρέμα
Pasta Arancio Piu 60 g Για την κρέμα
Bianca GR 250 g Για τη μαρέγκα
Νερό (καυτό 70°C) 375 g Για τη μαρέγκα
Ζάχαρη 375-450 g Για τη μαρέγκα
Καβουρντισμένα αμύγδαλα extra υλικά
Πιπέτα με μαύρο ρούμι extra υλικά

Εκτέλεση

Για το κέικ
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε 1 λεπτό στην αργή και 4 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα. Σερβίρετε σε ανάλογες φόρμες και ψήνετε στους 160 °C για 20 λεπτά περίπου.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Arancio Piu και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για τη μαρέγκα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ. Προσθέστε την Bianca GR και τη ζάχαρη και χτυπήστε με το «σύρμα» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 7-8 στη γρήγορη.

Ο κιγιές που θα προκύψει στο τέλος του χτυπήματος είναι έτοιμος για άμεση αξιοποίηση.

Panettone au rum