Κέικ
Χριστουγεννιάτικα brownies

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Red Forest Fruit Cake 1.000 g για τη βάση
Μαργαρίνη Princess 290 g για τη βάση
Νερό 60 g για τη βάση
Αυγά 100 g για τη βάση
Φουντούκια 200 g για τη βάση
Arabesque White 30% 100 g για τη βάση
Fruitful Strawberry 1.000 g για το κουλί
Νερό 100 g για το κουλί
Ζελατίνη 4 τμχ για το κουλί
Νερό 500 g υλικά κρέμας
Minuta Ivoire 200 g υλικά κρέμας
Fruitful Strawberry/ Blueberry/ Raspberry 350 g υλικά κρέμας
Roma Top (αφράτεμα) 250 g υλικά κρέμας
Ιμβερτοζάχαρο 350 g για το γλασάζ
Casa Cream 30% 160 g για το γλασάζ
Ζελατίνη 4 τμχ για το γλασάζ
Arabesque White 30% 350 g για το γλασάζ
Paletta Cold Gel 100 g για το γλασάζ
Fruitful Strawberry/ Blueberry/ Raspberry 100 g για το γλασάζ

Εκτέλεση

    Για τη βάση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ, εκτός από το φουντούκι και τη σοκολάτα και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 3 λεπτά.

    Προσθέστε το φουντούκι και τη σοκολάτα ψιλοκομμένη και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν στο μίγμα.

    Στρώστε σε μια λαμαρίνα 30×40cm και ψήστε στους 170°C για 21 λεπτά.

    Για το κουλί φράουλα

    Ζεστάνετε σε φούρνο μικροκυμάτων το Fruitful Strawberry και το νερό.  Αφού μαλακώσετε τη ζελατίνη σε κρύο νερό ομογενοποιήστε τη στο ζεστό μίγμα φρούτων. Σερβίρετε σε ένα ταψάκι και τοποθετήστε στην κατάψυξη. Κόψτε σε κύβους.

    Για την κρέμα

    Χτυπήστε στον κάδο του μίξερ το νερό με τη Minuta για 3 λεπτά στη γρήγορη με το σύρμα.

    Προσθέστε το Fruitful και ανακατέψτε με μαρίζ. Όταν ομογενοποιηθεί καλά το φρούτο, αφρατέψτε με τη σαντιγί.

    Για το γλασάζ

    Ζεστάνετε το Ιμβερτοζαχαρο, με την Casa Cream σε microwave έως τους 60°C. Ομογενοποιήστε με μπίμερ τη ζελατίνη και στη συνέχεια μαζί με τη σοκολάτα. Προσθέστε το Paleta Cold Jell και το Fruitful.

    Περάστε την πάστα κατεψυγμένη και το γλασάζ στους 28°C.

Χριστουγεννιάτικα brownies