Κέικ
Μελομακάρονα με χυμό πορτοκάλι και μπαχαρικά

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Forest Fruit Cake 500 g
Αλεύρι 70% μαλακό 200 g
Σιμιγδάλι ψιλό 160 g
Φρέσκο χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 150 g
Ηλιέλαιο 220 g
Κανέλα 5 g
Νερό 1.000 g για το σιρόπι
Ζάχαρη 1.000 g για το σιρόπι
Γλυκόζη 500 g για το σιρόπι
Μέλι 500 g για το σιρόπι

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα, μέχρι να γίνει ομοιόμορφη ζύμη.

    Χωρίστε σε μερίδες και σχηματίστε μικρές μπάλες. Περάστε από σχάρα για να πάρουν σχήμα.

    Ψήστε στους 170°C για 22 λεπτά.

    Περάστε με μέλι και διακοσμήστε με σπασμένο φουντούκι.

Μελομακάρονα με χυμό πορτοκάλι και μπαχαρικά

Products in this recipe

Red Forest Fruit Cake

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.