Κέικ
Opera

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Forest Fruit Cake 500 g για τη βάση Ι
Αυγό 262 g για τη βάση Ι
Λάδι 75 g για τη βάση Ι
Νερό 75 g για τη βάση Ι
Green Matcha Tea Cake 500 g για τη βάση ΙΙ
Αυγό 262 g για τη βάση ΙΙ
Λάδι 75 g για τη βάση ΙΙ
Νερό 75 g για τη βάση ΙΙ
Κρύο νερό 800 g για την κρέμα
Γάλα μακράς διάρκειας 400 g για την κρέμα
Minuta Ivoire 500 g για την κρέμα
Σαντιγί 600 g για την κρέμα
Crystalbrill White για την επικάλυψη

Εκτέλεση

    Για τη βάση Ι

    Χτυπήστε όλα τα υλικά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε λαμαρίνα 60×40 και ψήστε στους 170 °C για 9 περίπου λεπτά.

    Για τη βάση ΙI

    Χτυπήστε όλα τα υλικά με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 3 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε λαμαρίνα 60×40 και ψήστε στους 170 °C για 9 περίπου λεπτά.

    Για την κρέμα

    Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και χτυπήστε με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Ενσωματώστε με τη σαντιγί.

    Μοντάρισμα

    Στο επιθυμητό τσέρκι ξεκινάτε βάση την μια βάση και στη συνέχεια την κρέμα.

    Συνεχίστε με την επόμενη βάση και πάλι κρέμα.

    Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία ανάλογα με το πόσες στρώσεις θέλετε.

    Καταψύξτε και επικαλύψτε με το ζεστό ζελέ. Γαρνίρετε κατά βούληση.

Opera

Products in this recipe

Red Forest Fruit Cake

Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.