Κέικ
Βασιλόπιτα red velvet με κάστανο

Υπέροχος συνδυασμός red velvet με πάστα κάστανο.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Red Velvet Cake 1.000 g
Ηλιέλαιο 300 g
Αυγά 350 g
Νερό 225 g
Maro I 150 g
Black Line πάστα κάστανο 100 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής, εκτός από το Maro Ι και το Black Line πάστα κάστανο και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε  τα υπόλοιπα υλικά και αναμίξτε τα όλα μαζί για 1 λεπτό ακόμα στην αργή ταχύτητα.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι ή χάρτινη φόρμα της επιλογής σας μέχρι τη μέση.

    Φουρνίστε στους 150°C για 50-60 λεπτά ανάλογα με το βάρος.

    Διακοσμήστε με Bianca GR και Digestive Cookies.

Βασιλόπιτα red velvet με κάστανο