Κέικ
Κορμός

Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Red Velvet Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 350 gr υλικά cake
Λάδι 350 gr υλικά cake
Νερό 225 gr υλικά cake
Cheese Cream Phill 1.000 gr υλικά κρέμας
Γάλα πλήρες 2.900 gr υλικά κρέμας

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε silpat (φύλλο σιλικόνης) σε στρώση πάχους 4-5 mm. Φουρνίστε στους 170°C για 8 λεπτά.

    Τοποθετήστε τα υλικά της κρέμας στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «σύρμα» στη γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά.

    Αφού κρυώσει το ψημένο «φύλλο», κάντε μια γραμμή στην ψημένη ζύμη με κρέμα Cheese Cream Phill, χρησιμοποιώντας σακούλα ζαχαροπλαστικής και στρογγυλό κορνέ. Ρολάρετε ώστε να δημιουργηθεί ο κορμός. Τοποθετήστε τον κορμό στο ψυγείο για να κρυώσει.

    Προαιρετικά επικαλύψτε τον κορμό με Décor Icing White.

     

Κορμός