
Double Heart
Double Heart
Με το χαρακτηριστικό κόκκικο χρώμα! - Red Velvet Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Περιγραφή |
---|---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Αυγά | 350 gr | υλικά cake |
Λάδι | 300 gr | υλικά cake |
Νερό | 225 gr | υλικά cake |
Cheese Cream Phill | 1.000 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα πλήρες | 2.900 gr | υλικά κρέμας |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι ή σε φόρμα σχήματος καρδιάς γεμίζοντας μέχρι τα 2/3 του ύψους και φουρνίστε στους 160°C για περίπου 25 λεπτά.
Τοποθετήστε τα υλικά της κρέμας στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «σύρμα» στη γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά.
Αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία φουρνίσματος και το κέικ έχει κρυώσει, κόψτε το σε 3 φέτες και μοντάρετε το κέικ με την κρέμα κατά βούληση δημιουργώντας ενδιάμεσες στρώσεις κρέμας. Τοποθετήστε το κέικ στο ψυγείο για να κρυώσει.
Επικαλύψτε το κέικ με Décor Icing White.
