Κέικ
Lila

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
RedVelvet Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 350 gr υλικά cake
Λάδι 300 gr υλικά cake
Νερό 225 gr υλικά cake
Minuta Ivoire 500 gr υλικά κρέμας (φράουλα)
Νερό 800 gr υλικά κρέμας (φράουλα)
Γάλα 400 gr υλικά κρέμας (φράουλα)
Roma Top 300 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 300 gr υλικά αφρατέματος
Fragolina Piu (πάστα) 160 gr υλικά αφρατέματος
Minuta Choco 400 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Νερό 500 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Γάλα 500 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Ζάχαρη 140 gr υλικά κρέμας (σοκολάτα)
Roma Top 200 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 200 gr υλικά αφρατέματος
Ιμβερτοζάχαρο 350 gr υλικά glacage
Paletta Cold Gel Neutral 200 gr υλικά glacage
Casa Cream UHT 160 gr υλικά glacage
Arabesque Milk 35% 300 gr υλικά glacage
Φύλλα ζελατίνας 4 τμχ υλικά glacage
Χρώμα κόκκινο (σκόνη) 2 gr υλικά glacage
Chocolatier Choco Rice extra υλικά
Scaldis White extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους. Φουρνίστε στους 165-170°C για περίπου 35 λεπτά.

    Αφού κρυώσει καλά η βάση, κόψτε σε λεπτές φέτες κ τοποθετήστε στα τσέρκια, βάλτε Chocolatier Choco Rice και μετά βάλτε μέχρι τη μέση του τσερκιού την αφρατεμένη κρέμα σοκολάτας.

    Κόψτε cake με ένα μικρό κουπάτ και τοποθετήστε το στη μέση.

    Τέλος κλείστε με την αφρατεμένη κρέμα φράουλα.

    Αφού παγώσουν καλά επικαλύψτε με το glacage.

    Διακοσμήστε κατά βούληση με Scaldis White.

Lila