Μελομακάρονα red velvet
Μελομακάρονα red velvet
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Red Velvet Cake | 1.000 g | |
| Αλεύρι 70% μαλακό | 450 g | |
| Σιμιγδάλι ψιλό | 450 g | |
| Φρέσκο χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη | 425 g | |
| Ηλιέλαιο | 425 g | |
| Νερό | 1.000 g | για το σιρόπι |
| Ζάχαρη | 1.000 g | για το σιρόπι |
| Γλυκόζη | 500 g | για το σιρόπι |
| Μέλι | 500 g | για το σιρόπι |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα, μέχρι να γίνει ομοιόμορφη ζύμη.
Χωρίστε σε μερίδες και σχηματίστε μικρές μπάλες. Περάστε από σχάρα για να πάρουν σχήμα.
Ψήστε στους 160°C για 32 λεπτά με ανοιχτό τάμπερ.
Περάστε με μέλι.
Tip: Για πιο τραγανό αποτέλεσμα μετατρέψτε την αναλογία σιμιγδαλιού σε 70% ψιλό και 30% χονδρό.
