Κέικ
Υγρό brownie red velvet

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Red Velvet Cake 1.000 g
Αυγά 350 g
Σπορέλαιο 340 g
Νερό 200 g
Γιαούρτι στραγγιστό 150 g
Fine Cream Chocolate Hazelnut κατά βούληση

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 3 λεπτά.

    Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε με μια μαρίζ.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψάκια 30x40.

    Τοποθετήστε την Fine Cream Chocolate Hazelnut σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και διακοσμήστε κατά βούληση.

    Φουρνίστε στους 165-170°C για ±20 λεπτά.

Υγρό brownie red velvet