Κέικ Κέικ

Russian tale

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Twin Choco 1.000 g Για τη σοκολατόπιτα
Λάδι ραφινέ 350 g Για τη σοκολατόπιτα
Αυγά 300 g Για τη σοκολατόπιτα
Νερό 250-280 g Για τη σοκολατόπιτα
Casa Cream UHT 35% 450 g Για το σιρόπι
Γάλα 3.5% 150 g Για το σιρόπι
Chocolatier Delicecover Choco 500 g Για το σιρόπι
Βούτυρο 99% 60 g Για το σιρόπι
Ιμβερτοζάχαρο 200 g Για το σιρόπι
Mama’s Cake 250 g Για το σαμπλέ
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 250 g Για το σαμπλέ
Μαργαρίνη Princess 200 g Για το σαμπλέ
Αυγά 50 g Για το σαμπλέ
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 250 g Για την κρέμα
Pasta Red Velvet 60 g Για την κρέμα
Spray βούτυρο κακάο κόκκινο extra υλικά (επικάλυψη)
Spray βούτυρο κακάο σοκολάτα extra υλικά (επικάλυψη)
Paletta Cold Gel extra υλικά (επικάλυψη)
Φύλλο χρυσού extra υλικά (επικάλυψη)

Εκτέλεση

Για τη σοκολατόπιτα
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη σοκολατόπιτα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το φτερό, στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 4 λεπτά.

Σερβίρετε σε φόρμα και ψήστε όχι πάνω από 160°C για περίπου 30-35 λεπτά.

Για το σιρόπι

Ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση, προσθέστε το Chocolatier Delicecover Choco και ανακατέψτε.

Τέλος, προσθέστε το βούτυρο και το ιμβερτοζάχαρο και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά.

Μόλις ξεφουρνίσετε τη σοκολατόπιτα, περάστε την με τη χλιαρή σοκολατένια σως.

Για το σαμπλέ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.

Ανοίγετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, κόβετε με το επιθυμητό κουπ-πατ και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Red Velvet και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Russian tale