Κέικ Κέικ

Sacher

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Twin Choco 1.000 g Για τη βάση Sacher
Λάδι 350 g Για τη βάση Sacher
Αυγά 250 g Για τη βάση Sacher
Νερό 220-250 g Για τη βάση Sacher
Fruitful Peach 500 g Για το κουλί ροδάκινο
Νερό 50 g Για το κουλί ροδάκινο
Ζελατίνες 2 τμχ Για το κουλί ροδάκινο
Casa Cream 35% 550 g Για τη γκανάζ
Arabesque Dark 60% 490 g Για τη γκανάζ
Ιμβερτοζάχαρο 50 g Για τη γκανάζ
Masca Βερίκοκο extra υλικά
Scaldis Milk extra υλικά

Εκτέλεση

Για τη βάση Sacher

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το φτερό, στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε.

Σερβίρετε σε φόρμα σιλικόνης ή τσέρκι και ψήστε όχι πάνω από 160°C για περίπου 30-35 λεπτά.

Για το κουλί ροδάκινο

Μαλακώστε τις ζελατίνες σε κρύο νερό. Σε ένα κατσαρολάκι βράστε τα υπόλοιπα υλικά και προσθέστε τις ζελατίνες. Μπιμάρετε και τοποθετήστε σε φόρμα σιλικόνης.

Για τη γκανάζ

Βράστε την Casa Cream 35% μαζί με το ιμβερτοζάχαρο, προσθε΄στε τη σοκολάτα και μπιμάρετε.

Sacher