Κέικ
Σοκολατόπιτα

Δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε! - Twin Choco

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Twin Choco 1.000 g υλικά σοκολατόπιτας
Λάδι ραφινέ 350 g υλικά σοκολατόπιτας
Αυγά 300 g υλικά σοκολατόπιτας
Νερό 250 g υλικά σοκολατόπιτας
Casa Cream UHT 35% 600 g υλικά επικάλυψης
Chocolatier Delicecover Choco 500 g υλικά επικάλυψης
Βούτυρο 99% 60 g υλικά επικάλυψης
Ιμβερτοζάχαρο 200 g υλικά επικάλυψης

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη σοκολατόπιτα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το «φτερό», στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 5 λεπτά.

    Σερβίρετε σε φόρμα και ψήστε στους 160°C για 40-45 λεπτά.

    Ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση, προσθέστε το Chocolatier Delicecover Choco και ανακατέψτε.

    Τέλος, προσθέστε το βούτυρο και το ιμβερτοζάχαρο και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά.

    Μόλις ξεφουρνίσετε τη σοκολατόπιτα, περάστε την με τη χλιαρή σοκολατένια σως.

Σοκολατόπιτα