Κέικ Κέικ

Vegan φιστίκι raspberry

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan cake mix 1.000 g Για το κέικ
Νερό 425 g Για το κέικ
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 325 g Για το κέικ
Pasta Pistachio Puro 100 g Για το κέικ
Νερό 500 g Για την κρέμα
Vegan Cream Patisserie 200 g Για την κρέμα
Fruitful Raspberry 350 g Για την κρέμα
Vegan Rosette 300 g Για την κρέμα
Masca Berries Extra υλικά (επικάλυψη)
Φρέσκα φρούτα Extra υλικά (επικάλυψη)

Εκτέλεση

Για το cake

Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Προσθέστε την Pasta Pistacchio Puro.

Τοποθετήστε σε δύο ταψιά 30x40 cm.

Φουρνίστε στους 165°C για 25-30 λεπτά. Σιροπιάστε.

Για την κρέμα

Χτυπήστε το νερό με τη Vegan Cream Patisserie για 4 λεπτά. Προσθέστε το Fruitful Raspberry και ανακατέψτε. Προσθέστε τη Vegan Rosette για να αφρατέψετε

Vegan φιστίκι raspberry