Vegan φιστίκι raspberry
Vegan φιστίκι raspberry
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Vegan cake mix | 1.000 g | Για το κέικ |
| Νερό | 425 g | Για το κέικ |
| Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 325 g | Για το κέικ |
| Pasta Pistachio Puro | 100 g | Για το κέικ |
| Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
| Vegan Cream Patisserie | 200 g | Για την κρέμα |
| Fruitful Raspberry | 350 g | Για την κρέμα |
| Vegan Rosette | 300 g | Για την κρέμα |
| Masca Berries | Extra υλικά (επικάλυψη) | |
| Φρέσκα φρούτα | Extra υλικά (επικάλυψη) |
Εκτέλεση
Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Προσθέστε την Pasta Pistacchio Puro.
Τοποθετήστε σε δύο ταψιά 30x40 cm.
Φουρνίστε στους 165°C για 25-30 λεπτά. Σιροπιάστε.
Για την κρέμα
Χτυπήστε το νερό με τη Vegan Cream Patisserie για 4 λεπτά. Προσθέστε το Fruitful Raspberry και ανακατέψτε. Προσθέστε τη Vegan Rosette για να αφρατέψετε
