Vegan κορμός
Vegan κορμός
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Vegan cake mix | 1.000 g | Για το κέικ |
| Νερό | 425 g | Για το κέικ |
| Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 325 g | Για το κέικ |
| Νερό | 300 g | Για την κρέμα |
| Vegan Cream Patisserie | 100 g | Για την κρέμα |
| Arabesque Dark 60% (λιωμένη) | 100 g | Για την κρέμα |
| Vegan Rosette | 100 g | Για την κρέμα |
| Fruitful Red Cherry | 250 g | Για το κουλί |
| Fruitful Dark Cherry | 250 g | Για το κουλί |
| Νερό | 30 g | Για το κουλί |
| Eldorado | 70 g | Για το κουλί |
| Masca Black Cherry | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Τοποθετήστε μια λεπτή στρώση για ρολό σε μια λαμαρίνα.
Φουρνίστε στους 180-190°C για 5-6 λεπτά.
Για την κρέμα
Χτυπήστε το νερό με τη Vegan Cream Patisserie για 5 λεπτά. Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε. Προσθέστε τη Vegan Rosette για αφράτεμα.
Για το κουλί
Σε ένα κατσαρολάκι βράστε όλα τα υλικά και βράστε για 1 λεπτό. Μπιμάρετε και ρίξτε το κουλί σε κυλινδρική φόρμα σιλικόνης.
