Κέικ
Κέικ λαδιού σοκολάτα

Με εξαιρετική υγρασία, κρεμώδη υφή και έντονη γεύση σοκολάτας.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Zeel Moist Cake Choco 1.100 g
Νερό 500 g
Λάδι (σπορέλαιο άοσμο) 250 g

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

     Ψήστε στους 175-180°C, για χρόνο από 45 έως 50 λεπτά τα κέικ φόρμας 600 g.

Κέικ λαδιού σοκολάτα

Products in this recipe

Zeel Moist Cake

Μίγμα για κέικ λαδιού με σπιτική γεύση και έντονη υγρασία.