 
             
          Κέικ λαδιού σοκολάτα
Κέικ λαδιού σοκολάτα
Με εξαιρετική υγρασία, κρεμώδη υφή και έντονη γεύση σοκολάτας.
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | 
|---|---|
| Zeel Moist Cake Choco | 1.100 g | 
| Νερό | 500 g | 
| Λάδι (σπορέλαιο άοσμο) | 250 g | 
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.
Ψήστε στους 175-180°C, για χρόνο από 45 έως 50 λεπτά τα κέικ φόρμας 600 g.
 
                Προϊόντα
Zeel Moist Cake
Μίγμα για κέικ λαδιού με σπιτική γεύση και έντονη υγρασία.

