Κέικ
Lemon flower

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Zeel Moist Lemon Cake 550 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Λάδι (σπορέλαιο άοσμο) 125 g Για το κέικ
Ξύσμα λεμόνι 2 τμχ Για το κέικ
Cheesecake Mix 300 g Για την κρέμα
Κρέμα γάλακτος (κρύα) 1.000 g Για την κρέμα
Paletta Cold Gel 600 g Για την επικάλυψη
Eldorado 200 g Για την επικάλυψη
Νερό 200 g Για την επικάλυψη
Arabesque White 30% 1.000 g Για την τραγανή επικάλυψη
Ηλιέλαιο 200 g Για την τραγανή επικάλυψη
Κροκάν Αμύγδαλο 150 g Για την τραγανή επικάλυψη
Fruitful Blueberry extra υλικά

Εκτέλεση

Για το cake
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

Απλώστε μια λεπτή στρώση σε φόρμα της αρεσκείας σας και ψήστε στους 165°C, για 20 λεπτά. Σιροπιάστε.

Για την κρέμα
Διαλύστε το Cheesecake Mix στην κρέμα και αναμίξτε τα υλικά για 1 λεπτό -στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ με το σύρμα.

Για την επικάλυψη
Βράστε το Eldorado με το νερό, προσθέστε το Paletta Cold Gel, ανακατέψτε και επικαλύψτε την κρέμα.

Για την τραγανή επικάλυψη
Τοποθετήστε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο μαζί. Προσθέτουμε στο φούρνο μικροκυμάτων και λιώνουμε. Τέλος, προσθέτουμε το Granella Crunchy Mix.

Μοντάρισμα
Βουτήξτε το ψημένο και σιροπιασμένο κέικ μέσα στην τραγανή επικάλυψη. Καταψύξτε.

Δημιουργήστε κουμπιά με την κρέμα cheesecake.

Τουμπάρετε σε μια λαδόκολλα με κοσκινισμένο κακάο. Καταψύξτε.

Στη συνέχεια, βουτήξτε μέσα στην επικάλυψη ζελέ.

Προσθέστε το Fruitful Blueberry.

Lemon flower