Λεμονόπιτα με φύλλο
Λεμονόπιτα με φύλλο
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Zeel Moist Lemon Cake | 1.000 g |
| Λάδι | 360 g |
| Νερό | 600 g |
| Ξύσμα λεμονιού | 30 g |
| Γιαούρτι | 100 g |
| Φύλλα κρούστας (στεγνά) | 200 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από το γιαούρτι και τα φύλλα κρούστας και χτυπήστε με το
«φτερό» για 4 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε το γιαούρτι και τα φύλλα κρούστας (στεγνά) και ανακατέψτε με μία σπάτουλα.
Φουρνίστε για 35 - 40 λεπτά στους 160°C.
Μόλις το προϊόν κρυώσει, σιροπιάστε το με ζεστό σιρόπι (27-28 °C).
Προϊόντα
Zeel Moist Cake
Μίγμα για κέικ λαδιού με σπιτική γεύση και έντονη υγρασία.
