Παγωτό Παγωτό

Παγωτό Εκμέκ Κανταΐφι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Γάλα Πλήρες 1.500 g
Casa Cream 35% 500 g
Gelato Oriental 1.000 g
Κανταΐφι τριμμένο και σιροπιασμένο​ extra
Τριμμένο φιστίκι Αιγίνης​

Εκτέλεση

Αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί, με το γάλα να είναι χλιαρό και αφήστε το μίγμα να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.  ​

Ανακατέψτε και τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής (μπορεί να γίνει και παστερίωση).​

Βγάζοντας το έτοιμο παγωτό τοποθετήστε ενδιάμεσα και διακοσμήστε με ψημένο και λίγο σιροπιασμένο κανταΐφι. Διακοσμήστε με λίγο τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.​

Παγωτό Εκμέκ Κανταΐφι