

Παγωτό Εκμέκ Κανταΐφι
Παγωτό Εκμέκ Κανταΐφι
Casa Gelato Παραδοσιακά.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Γάλα Πλήρες | 1.500 g | |
Casa Cream 35% | 500 g | |
Gelato Oriental | 1.000 g | |
Κανταΐφι τριμμένο και σιροπιασμένο | extra | |
Τριμμένο φιστίκι Αιγίνης |
Εκτέλεση
Αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί, με το γάλα να είναι χλιαρό και αφήστε το μίγμα να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.
Ανακατέψτε και τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής (μπορεί να γίνει και παστερίωση).
Βγάζοντας το έτοιμο παγωτό τοποθετήστε ενδιάμεσα και διακοσμήστε με ψημένο και λίγο σιροπιασμένο κανταΐφι. Διακοσμήστε με λίγο τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.
