Παγωτό Παγωτό

Παγωτό Γαλακτομπούρεκο

Casa Gelato Παραδοσιακά. Παγωτό Γαλακτομπούρεκο με παρφέ κρέμα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Πλήρες Γάλα 1.500 g
Casa Cream 35% 500 g
Gelato Parfait Cream 1.000 g
Βούτυρο 82% 150 g
Ιμβερτοζάχαρο 20 g
Βανίλια 4 g
Ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, με το γάλα να είναι χλιαρό, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.

Μπορεί και να παστεριωθεί.

Τοποθετήστε ενδιάμεσα φύλλα κρούστας, ψημένα και λίγο σιροπιασμένα.

Διακοσμήστε με Biscotto Di Meliga.

Παγωτό Γαλακτομπούρεκο