Παγωτό Παγωτό

Παγωτό Κιουνεφέ

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Πλήρες γάλα 2.000 g
Casa Cream 35% 100 g
Gelato Cheesecake 1.000 g
Τυρί κρέμα 150 g
Κανταΐφι 1.000 g extra
Βούτυρο 82% 300 g extra

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.  ​

Μπορεί και να παστεριωθεί. ​

Βγάζοντας το έτοιμο παγωτό τοποθετήστε ενδιάμεσα στρώσεις κανταΐφι και διακοσμήστε με τριμένο φυστίκι Αιγίνης.

Παγωτό Κιουνεφέ