

Παγωτό Κιουνεφέ
Παγωτό Κιουνεφέ
Casa Gelato Παραδοσιακά.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Πλήρες γάλα | 2.000 g | |
Casa Cream 35% | 100 g | |
Gelato Cheesecake | 1.000 g | |
Τυρί κρέμα | 150 g | |
Κανταΐφι | 1.000 g | extra |
Βούτυρο 82% | 300 g | extra |
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.
Βγάζοντας το έτοιμο παγωτό τοποθετήστε ενδιάμεσα στρώσεις κανταΐφι και διακοσμήστε με τριμένο φυστίκι Αιγίνης.
