

Παγωτό Λεμονόπιτα
Παγωτό Λεμονόπιτα
Casa Gelato Παραδοσιακά Υπέροχο και δροσερό παγωτό λεμονόπιτα!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Γάλα Πλήρες | 2.000 g | |
Casa Cream 35% | 100 g | |
Gelato Creme d' Amour | 1.000 g | |
Biscotto Di Meliga | 100 g | |
Pasta Limone Piu | 240 g | |
Variegone Limone Zest | extra | |
Biscotto di Meliga | extra |
Εκτέλεση
Αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί, με το γάλα να είναι χλιαρό και αφήστε το μίγμα να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.
Ανακατέψτε και τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής (μπορεί να γίνει και παστερίωση).
Βγάζοντας το έτοιμο παγωτό ενδιάμεσα ρίξτε το Biscotto Di Meliga και τέλος διακοσμήστε με Variegone Limone Zest.
