

Παγωτό Μηλόπιτα
Παγωτό Μηλόπιτα
Casa Gelato Παραδοσιακά. Με νότες κανέλας!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Πλήρες Γάλα | 1.900 g | |
Casa Cream 35% | 200 g | |
Gelato Creme d' Amour | 1.000 g | |
Granella Speculoos | 120 g | |
Variegone Apple Cinnamon | Διακόσμηση | |
Granella Speculoos | Διακόσμηση | |
Τριμμένη κανέλα | Διακόσμηση |
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.
Βγάζοντας το έτοιμο παγωτό τοποθετήστε ενδιάμεσα και διακοσμήστε με Variegone Apple Cinnamon και Granella Speculoos.
