Παγωτό Παγωτό

Παγωτό Μηλόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Πλήρες Γάλα 1.900 g
Casa Cream 35% 200 g
Gelato Creme d' Amour 1.000 g
Granella Speculoos 120 g
Variegone Apple Cinnamon Διακόσμηση
Granella Speculoos Διακόσμηση
Τριμμένη κανέλα Διακόσμηση

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.  ​

Μπορεί και να παστεριωθεί. ​

Βγάζοντας το έτοιμο παγωτό τοποθετήστε ενδιάμεσα και διακοσμήστε με Variegone Apple Cinnamon και Granella Speculoos.

Παγωτό Μηλόπιτα