Παγωτό Παγωτό

Παγωτό Πολίτικο

Casa Gelato Παραδοσιακά. Παγωτό καϊμάκι με τσουρέκι.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Γάλα Πλήρες 1.500 g
Casa Cream 35% 500 g
Gelato Kaimakli 1.000 g
Τσουρέκι ψημένο και σιροπιασμένο​ extra
Στικ κανέλας extra

Εκτέλεση

Αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί, με το γάλα να είναι χλιαρό και αφήστε το μίγμα να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.  ​

Ανακατέψτε και τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής (μπορεί να γίνει και παστερίωση).​

Βγάζοντας το έτοιμο παγωτό τοποθετήστε ενδιάμεσα και διακοσμήστε με ψημένο και σιροπιασμένο τσουρέκι. Διακοσμήστε με στικ κανέλας.​

Παγωτό Πολίτικο