Παγωτό Choco Lovers
Παγωτό Choco Lovers
Απίθανος συνδυασμός σοκολάτα φράουλα. - Casa Gelato
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Casa Gelato Ferero | 1.000 gr | |
| Γάλα 3,5% (πλήρες) | 2.100 gr | |
| Casa Cream UHT | 200 gr | |
| Fragolina Piu (πάστα) | 200 gr | |
| Variegone Frangoline di Bosco | υλικά διακόσμησης |
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.
