![Παγωτό Παγωτό](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/pagoto/@@images/image-1280-0df84cf568d179daa37212bd5b18b253.png)
![Παγωτό Παγωτό](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/pagoto/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Casa Gelato Cheesecake
Casa Gelato Cheesecake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Casa Gelato Cheesecake | 1.000 g | παγωτό ιταλικού τύπου |
Γάλα (πλήρες) | 2.100 g | παγωτό ιταλικού τύπου |
Casa Cream 35% | 100 g | παγωτό ιταλικού τύπου |
ή | ||
Casa Gelato Cheesecake | 1.000 g | κλασικό παγωτό |
Γάλα (πλήρες) | 1.500 g | κλασικό παγωτό |
Casa Cream 35% | 100 g | κλασικό παγωτό |
Νερό | 500 g | κλασικό παγωτό |
Εκτέλεση
ΚΡΥΑ ΜΕΘΟΔΟΣ
ΚΡΥΑ ΜΕΘΟΔΟΣ:
Αναμίξτε με χλιαρό γάλα και αφήστε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά .
Ανακατέψτε και έπειτα τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.
Διακοσμήστε με Biscotto Di Meliga και Variegone Amarena.
Πληροφορίες Προϊόντος
Tip
Η χρήση συνταγής ιταλικό gelato δίνει τη γνωστή ποιότητα παγωτού με τα κρεμώδη χαρακτηριστικά.
Η χρήση συνταγής κλασικό παγωτό, δίνει μια πιο σφιχτή δομή, χωρίς να στερείται των χαρακτηριστικών του
ιταλικού gelato
![Casa Gelato Cheesecake](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/pagoto/casa-gelato/copy17_of_casa-gelato-karioka/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)