Παγωτό Παγωτό

Casa Gelato Cheesecake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Casa Gelato Cheesecake 1.000 g παγωτό ιταλικού τύπου
Γάλα (πλήρες) 2.100 g παγωτό ιταλικού τύπου
Casa Cream 35% 100 g παγωτό ιταλικού τύπου
ή
Casa Gelato Cheesecake 1.000 g κλασικό παγωτό
Γάλα (πλήρες) 1.500 g κλασικό παγωτό
Casa Cream 35% 100 g κλασικό παγωτό
Νερό 500 g κλασικό παγωτό

Εκτέλεση

ΚΡΥΑ ΜΕΘΟΔΟΣ

ΚΡΥΑ ΜΕΘΟΔΟΣ:

Αναμίξτε με χλιαρό γάλα και αφήστε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά .
Ανακατέψτε και έπειτα τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.
Διακοσμήστε με Biscotto Di Meliga και Variegone Amarena.

Πληροφορίες Προϊόντος

Tip
Η χρήση συνταγής ιταλικό gelato δίνει τη γνωστή ποιότητα παγωτού με τα κρεμώδη χαρακτηριστικά.
Η χρήση συνταγής κλασικό παγωτό, δίνει μια πιο σφιχτή δομή, χωρίς να στερείται των χαρακτηριστικών του
ιταλικού gelato

Casa Gelato Cheesecake