Παγωτό
Casa Gelato Parfait Chocolate

Δύο τρόποι, για να διαλέξεις. - Casa Gelato

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Casa Gelato Parfait chocolate 1.000 gr Συνταγή Α'
Γάλα (πλήρες) 1.500 gr
Κρέμα γάλακτος 500 gr
ή
Casa Gelato Parfait chocolate 1.000 gr Συνταγή Β'
Γάλα (πλήρες) 1.000 gr
Κρέμα γάλακτος 1.000 gr

Εκτέλεση

    Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.

    Μπορεί και να παστεριωθεί.

Casa Gelato Parfait Chocolate