Casa Gelato Βανίλια
Casa Gelato Βανίλια
Ιταλικό Gelato και Classic Ice cream. - Casa Gelato
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν | 
|---|---|---|
| Casa Gelato Βανίλια | 1.000 gr | Τύπου Ιταλικό Gelato | 
| Γάλα (πλήρες) | 2.100 gr | |
| Κρέμα γάλακτος | 100 gr | |
| ή | ||
| Casa Gelato Βανίλια | 1.000 gr | Τύπου Classic Ice cream | 
| Γάλα (πλήρες) | 1.500 gr | |
| Κρέμα γάλακτος | 100 gr | |
| Νερό | 500 gr | 
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.
Μπορεί και να παστεριωθεί.
Πληροφορίες Προϊόντος
Η χρήση συνταγής Ιταλικό Gelato δίνει τη γνωστή ποιότητα παγωτού με τα κρεμώδη χαρακτηριστικά. Η χρήση συνταγής Classic Ice cream χωρίς να στερείται των χαρακτηριστικών του Ιταλικού Gelato δίνει μια πιο σφιχτή δομή.
                