Παγωτό
Casa Gelato Ρυζόγαλο

Ιταλικό Gelato και Classic Ice cream. - Casa Gelato

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Casa Gelato Ρυζόγαλο 1.000 gr Τύπου Ιταλικό Gelato
Γάλα (πλήρες) 2.100 gr
Κρέμα γάλακτος 100 gr
ή
Casa Gelato Ρυζόγαλο 1.000 gr Τύπου Classic Ice cream
Γάλα (πλήρες) 1.500 gr
Κρέμα γάλακτος 100 gr
Νερό 500 gr

Εκτέλεση

    Αναμιγνύουμε με χλιαρό γάλα, αφήνουμε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά, ανακατεύουμε και έπειτα τοποθετούμε στον κάδο της παγωτομηχανής.

    Μπορεί και να παστεριωθεί.

Πληροφορίες Προϊόντος

Η χρήση συνταγής Ιταλικό Gelato δίνει τη γνωστή ποιότητα παγωτού με τα κρεμώδη χαρακτηριστικά. Η χρήση συνταγής Classic Ice cream χωρίς να στερείται των χαρακτηριστικών του Ιταλικού Gelato δίνει μια πιο σφιχτή δομή.

Casa Gelato Ρυζόγαλο

Products in this recipe