Παγωτό Παγωτό

Τάρτα Red Velvet με παγωτό Γιαούρτι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Red Velvet Cake 500 gr υλικά τάρτας
Αλεύρι ζαχ/κής 500 gr υλικά τάρτας
Βούτυρο 99% 300 gr υλικά τάρτας
Αυγά 300 gr υλικά τάρτας
Casa Gelato Γιαούρτι 1.000 gr υλικά παγωτού
Γάλα (πλήρες) 2.000 gr υλικά παγωτού
Variegone Frangoline Di Bosco extra υλικά

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά της τάρτας και αναμίξτε με το «φτερό» για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη και στρωτή ζύμη.

Τοποθετήστε τη ζύμη σε βάση τάρτας διαμέτρου 8,5 cm και πάχος 2-3 mm και ψήστε στους 185-190°C για 10-12 λεπτά.

Αφήστε να κρυώσει.
Για το παγωτό: Αναμείξτε το Casa Gelato Γιαούρτι με χλιαρό γάλα και αφήστε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατέψτε και έπειτα τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής. 

Όταν το παγωτό είναι έτοιμο, γεμίστε τις τάρτες και διακοσμήστε με Variegone Frangoline Di Bosco.

Τάρτα Red Velvet με παγωτό Γιαούρτι

Προϊόντα

Red Velvet Cake

Μίγμα για αυθεντικό αμερικάνικο red velvet cake.