Παγωτό
Ice Burger

Το νέο trend του καλοκαιριού! - Vienna

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Vienna 3.000 gr υλικά ψωμιού
Μαγιά 240 gr υλικά ψωμιού
Brunella (πάστα σοκολάτα) 450 gr υλικά ψωμιού
Νερό 1.080 gr υλικά ψωμιού
Casa Gelato Φράουλα-Γιαούρτι 1.000 gr υλικά παγωτού
Γάλα (πλήρες) 2.100 gr υλικά παγωτού
Casa Cream UHT 100 gr υλικά παγωτού
Chocolatier Choco Rice extra υλικά

Εκτέλεση

    Ζυμώστε όλα τα υλικά για το ψωμί  μαζί σε ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 8-10 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

    Ξεκούραστε τη ζύμη σκεπασμένη για 10-15 λεπτά στον πάγκο εργασίας και κόψτε τη ζύμη σε 20 gr, 60 gr, 120 gr ή στο μέγεθος που επιθυμείτε.

    Στρογγυλέψτε τα τεμάχια και τοποθετήστε τα πάνω σε λαμαρίνα και στη συνέχεια στη στόφα (35°C - 70% υγρασία) για 75‐90 λεπτά.

    Γυαλίστε προαιρετικά με Ovex Powder ή αυγό και φουρνίστε χωρίς ατμό στους 220°C  9-13 λεπτά ή ανάλογα με το μέγεθος τούς.

    Για το παγωτό: Αναμείξτε το Casa Gelato Φράουλα-Γιαούρτι με χλιαρό γάλα και κρέμα γάλακτος και αφήστε να ξεκουραστεί το μίγμα για 15 λεπτά. Ανακατέψτε και έπειτα τοποθετήστε στον κάδο της παγωτομηχανής. 

    Ανοίξτε στη μέση το ψωμάκι και με τη βοήθεια ενός κουταλιού παγωτού γεμίστε με μία μπάλα παγωτό.

Ice Burger