Παγωτό
Τούρτα Pistacchio Egina

Έντονο χρώμα, απίθανη γεύση! - Pistacchio Egina

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
American Brownie 250 gr υλικά βάσης
Μαργαρίνη Princess 38 gr υλικά βάσης
Νερό 38 gr υλικά βάσης
Αυγά 60 gr υλικά βάσης
Panna C/F 1000 100 gr υλικά παγωτού
Γάλα (3,5%) 1.000 gr υλικά παγωτού
Ζάχαρη 210 gr υλικά παγωτού
Casa Cream UHT (35%) 160 gr υλικά παγωτού
Ιμβερτοζάχαρο 20 gr υλικά παγωτού
Pistacchio Egina (πάστα) 120 gr υλικά παγωτού
Variegone Pistacchio Qroccante υλικά επικάλυψης

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη βάση μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 2 – 3 λεπτά.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι (20-22cm), λαδωμένα με Carlex, γεμίζοντάς τα μέχρι ύψος 0,5 εκατοστό.

    Φουρνίστε στους 180°C για 8-10 λεπτά περίπου (ανάλογα με τον τύπο του φούρνου) φροντίζοντας να διατηρήσει το προϊόν στο τέλος του ψησίματος τα χαρακτηριστικά και την ιδιαίτερα έντονη υγρασία του.

    Αφήστε να κρυώσει.

    Για το παγωτό ετοιμάστε τη βάση (με ζεστή ή κρύα μέθοδο), προσθέστε την πάστα Pistacchio Egina και ρίξτε το μείγμα στην παγωτομηχανή.

    Για τη σύνθεση:  Βάλτε τη βάση, το παγωτό (800 gr) και επικαλύψτε με Variegone Pistacchio Qroccante.

Τούρτα  Pistacchio Egina