Παγωτό
Ice Burger

Το νέο trend του καλοκαιριού! - Mio Panettone

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mio Panettone 1.350 gr υλικά ψωμιού
Συμπυκνωμένο βούτυρο αγελάδας 99,9% (λιωμένο) 200 gr υλικά ψωμιού
Αυγά (Θερμοκρασία δωματίου) 100 gr υλικά ψωμιού
Μαγιά 130 gr υλικά ψωμιού
Ρούμι 60 gr υλικά ψωμιού
Νερό (χλιαρό) 400 gr υλικά ψωμιού
Panna C/F 1000 100 gr υλικά παγωτού
Γάλα (3,5%) 1.000 gr υλικά παγωτού
Ζάχαρη 210 gr υλικά παγωτού
Casa Cream UHT (35%) 160 gr υλικά παγωτού
Ιμβερτοζάχαρο 20 gr υλικά παγωτού
Pistacchio Egina (πάστα) 120 gr υλικά παγωτού
Variegone Pistacchio Qroccante extra υλικά

Εκτέλεση

    Ζυμώστε όλα τα υλικά για το ψωμί  μαζί σε ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα.

    Ξεκούραστε τη ζύμη σκεπασμένη για 10 λεπτά στον πάγκο εργασίας και κόψτε τη ζύμη σε 20 gr, 60 gr, 120 gr ή στο μέγεθος που επιθυμείτε.

    Στρογγυλέψτε τα τεμάχια και τοποθετήστε τα πάνω σε λαμαρίνα και στη συνέχεια στη στόφα (35°C - 70% υγρασία) για 50‐60 λεπτά.

    Γυαλίστε προαιρετικά  με Ovex Powder ή αυγό και φουρνίστε χωρίς ατμό στους 180°C  15‐17 λεπτά ή ανάλογα με το μέγεθος τούς.

    Για το παγωτό ετοιμάστε τη βάση (με ζεστή ή κρύα μέθοδο), προσθέστε την πάστα Pistacchio Egina και ρίξτε το μείγμα στην παγωτομηχανή.

    Ανοίξτε στη μέση το ψωμάκι και με τη βοήθεια ενός κουταλιού παγωτού γεμίστε με μία μπάλα παγωτό.

    Διακοσμήστε με Variegone Pistacchio Qroccante.

Ice Burger