Παγωτό
Speculoos

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Genoise Chocolat 2.250 gr υλικά παντεσπάνι
Αυγά 1.500 gr υλικά παντεσπάνι
Νερό 400-500 gr υλικά παντεσπάνι
Minuta Ivoire 500 gr υλικά κρέμας
Νερό 800 gr υλικά κρέμας
Γάλα 400 gr υλικά κρέμας
Speculoos Cookie (πάστα) 180 gr υλικά κρέμας
Variegone Speculoos Cookie 120 gr υλικά κρέμας
Roma Top 300 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 300 gr υλικά αφρατέματος

Εκτέλεση

    Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, αρχικά για λίγο στην αργή ταχύτητα και μετά για 5-10 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Φουρνίστε στους 175-180°C για 45 λεπτά περίπου και αφήστε το να κρυώσει.

    Ετοιμάστε την κρέμα αφρατεύοντας την.

    Aφού κρυώσει το παντεσπάνι κόψτε με κουπάτ και βάλτε την κρέμα μέχρι τη μέση του τσερκιού.

    Βάλτε άλλο ένα παντεσπάνι μικρότερης διαμέτρου και συμπληρώστε με κρέμα.

    Βάλτε το να παγώσει και επικαλύψτε με το Variegone Speculoos.

    Διακοσμήστε κατά βούληση.

Speculoos

Products in this recipe