Παγωτό
Τούρτα Speculoos Cookie

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Biscotto di Meliga 200 gr υλικά βάσης
Variegone Speculoos Cookie 200 gr υλικά βάσης
Panna C/F 1000 100 gr υλικά παγωτού
Γάλα (3,5%) 1.000 gr υλικά παγωτού
Ζάχαρη 210 gr υλικά παγωτού
Casa Cream UHT (35%) 160 gr υλικά παγωτού
Speculoos Cookie (πάστα) 80 gr υλικά παγωτού
Variegone Speculoos Cookie 70 gr υλικά παγωτού

Εκτέλεση

    Ανακατέψτε τα υλικά για τη βάση και σερβίρετε σε τσέρκι (20-22cm).

    Για το παγωτό ετοιμάστε τη βάση (με ζεστή ή κρύα μέθοδο), προσθέστε την πάστα και το Variegone Speculoos Cookie και ρίξτε το μείγμα στην παγωτομηχανή.

    Για τη σύνθεση:  Βάλτε τη βάση, το παγωτό (800 gr) και επικαλύψτε με Variegone Speculoos Cookie.

Τούρτα  Speculoos Cookie

Products in this recipe