
Τούρτα Speculoos Cookie
Τούρτα Speculoos Cookie
Υπέροχη, δροσερή γεύση! - Speculoos Cookie
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Biscotto di Meliga | 200 gr | υλικά βάσης |
Variegone Speculoos Cookie | 200 gr | υλικά βάσης |
Panna C/F 1000 | 100 gr | υλικά παγωτού |
Γάλα (3,5%) | 1.000 gr | υλικά παγωτού |
Ζάχαρη | 210 gr | υλικά παγωτού |
Casa Cream UHT (35%) | 160 gr | υλικά παγωτού |
Speculoos Cookie (πάστα) | 80 gr | υλικά παγωτού |
Variegone Speculoos Cookie | 70 gr | υλικά παγωτού |
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τα υλικά για τη βάση και σερβίρετε σε τσέρκι (20-22cm).
Για το παγωτό ετοιμάστε τη βάση (με ζεστή ή κρύα μέθοδο), προσθέστε την πάστα και το Variegone Speculoos Cookie και ρίξτε το μείγμα στην παγωτομηχανή.
Για τη σύνθεση: Βάλτε τη βάση, το παγωτό (800 gr) και επικαλύψτε με Variegone Speculoos Cookie.

Προϊόντα
Speculoos Cookie
Μπισκότο Speculoos