Συνταγές

Bechamel Έμενταλ

Κρέμα μπεσαμέλ χωρίς βράσιμο!

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Bechamel Έμενταλ 1.000 g
Νερό 2.800 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε πρώτα το νερό στον κάδο του μίξερ και στη συνέχεια προσθέστε σιγά σιγά την Bechamel Emmental, ενώ χτυπάτε με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ, έτσι ώστε να παρασκευαστεί η κρέμα χωρίς να σχηματιστούν σβώλοι. Συνολικά, χτυπήστε την κρέμα για 3 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα με το «σύρμα».

    Στο τέλος του χτυπήματος, η κρέμα μπεσαμέλ είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί κατά βούληση, τόσο σαν γέμιση σε προϊόντα τα οποία στη συνέχεια πρόκειται να ψηθούν, όσο και σε προϊόντα που θα καταναλωθούν άψητα σε σύντομο χρόνο.

    Προκειμένου να παρασκευάσετε παραλλαγές στην όψη και στη γεύση μπορείτε στο τέλος της ανάμιξης να προσθέσετε υλικά της αρεσκείας σας.

Bechamel Έμενταλ