Συνταγές

Τάρτα με κολοκύθι και τυριά

Εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη ζύμη για αλμυρές τάρτες.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Kourou Lux 1.000 g
Μαργαρίνη Princess ή βούτυρο 82% 400 g
Νερό 225 g
Για την γέμιση:
Casa Cream UHT κρέμα γάλακτος 250 g Μίγμα Α
Αυγά 125 g Μίγμα Α
Κολοκύθι (ψιλοκομμένο) 150 g Μίγμα B
Ανθότυρο 50 g Μίγμα B
Φέτα 50 g Μίγμα B
Πιπέρι κατά βούληση Μίγμα B
Άνηθος (ψιλοκομμένο) 3 g Μίγμα B

Εκτέλεση

    Εκτέλεση για τη βάση

    Ανακατέψτε όλα τα υλικά στην αργή ταχύτητα του ταχυζυμωτηρίου για 4 λεπτά ή στην αργή ταχύτητα μίξερ ζαχαροπλαστικής με το «φτερό» για 2-3 λεπτά.

    Εκτέλεση για τη γέμιση

    A. Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος Casa Cream UHT μαζί με τα αυγά στην αργή ταχύτητα σε μίξερ ζαχαροπλαστικής με το «σύρμα» για 1 λεπτό μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός.

    B. Ανακατέψτε ξεχωριστά τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης σε ένα μπωλ.

    Σύνθεση τάρτας

    Τοποθετήστε τη ζύμη σε φόρμα τάρτας διαμέτρου 22 εκατοστών σε πάχος 2-3 χιλιοστών.

    Γεμίστε την τάρτα με 210 γραμμάρια από τα υλικά της γέμισης (β).

    Περιχύστε με 130 γραμμάρια από τον χυλό της κρέμας γάλακτος με τα αυγά (α).

    Φουρνίστε στους 200°C για 40-45 λεπτά.

    Διακοσμήστε με σχοινόπρασο.

Τάρτα με κολοκύθι και τυριά