Συνταγές
Μωσαϊκό

Γλυκό μωσαϊκό με τραγανό ρυζί σε σάλτσα σοκολάτας.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Chocolatier Choco Rice 1.000 g
Scaldis Extra Dark 400 g
Μπισκότα πτι-μπερ 300 g

Εκτέλεση

    Λιώστε τη Scaldis Extra Dark στους 45°C, προσθέστε το Chocolatier Choco Rice και στο τέλος τα μπισκότα θρυμματισμένα και αναμίξτε καλά.

    Ρίξτε το μείγμα σε μακρόστενες φόρμες και τοποθετήστε τες στο ψυγείο για 2 ώρες.

    Αφαιρέστε από τη φόρμα και επικαλύψτε με Dip Choco

Μωσαϊκό