Συνταγές
Τούρτα choco rice

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Chocolatier Choco Rice 500 g υλικά βάσης
Ηλιέλαιο 50 g υλικά βάσης
Minuta Ivoire 500 g υλικά κρέμας
Casa Cream UHT 700 g υλικά κρέμας
Πλήρες γάλα 800 g υλικά κρέμας
Νερό 400 g υλικά κρέμας

Εκτέλεση

    Για τη βάση, ομογενοποιήστε καλά όλα τα υλικά.

    Για την κρέμα, προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και «χτυπήστε» με το «σύρμα» για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε την κρέμα γάλακτος Casa cream UHT 35% (ρευστή) και συνεχίστε την ανάμιξη για 2 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Μοντάρισμα

    Στρώστε τη βάση σε τσέρκι της επιλογής σας σε πάχος 5 mm.

    Τοποθετήστε μια στρώση κρέμας γεμίζοντας το τσέρκι λίγο κάτω από τη μέση.

    Τοποθετήστε για λίγο στο ψυγείο ώστε να παγώσει η κρέμα.

    Τοποθετήστε μια στρώση Chocolatier Choco Rice.

    Τοποθετήστε μια στρώση κρέμας αφήνοντας 1-2 mm από την κορυφή του σκεύους σας.

    Ολοκληρώστε την τούρτα με μια στρώση Chocolatier Choco Rice.

    Παγώστε στο ψυγείο και διακοσμήστε κατά βούληση.

Τούρτα choco rice